Wielkie otwarcie!

Olbrzymi i nowoczesny niebiesko-żółty budynek, który stanął na placu przy ulicy Grunwaldzkiej będzie siedzibą największego w Lidzbarku Warmińskim marketu budowlano-wykończeniowego PSB Mrówka AGAT.

Właściciele znanej wszystkim lidzbarczanom hurtowni AGAT, chcąc sprostować stale rosnącym wymaganiom odbiorców, postanowili rozszerzyć swoją ofertę. W porozumieniu z konserwatorem zabytków i bazując na własnym wieloletnim doświadczeniu, wybudowali imponującą nowoczesną hale sprzedażową. Bryła budynku, a także same wnętrza charakteryzuje nowoczesność, prostota, naturalne surowce i kolory ziemi. Nie brak drewna, naturalnego światła, a dominujące szarości i biel sprawiają, że PSB Mrówka AGAT z pewnością wyróżni się na tle lidzbarskich obiektów sprzedażowych.

PSB mrówka AGAT, to miejsce gdzie każdy znajdzie coś dla siebie. Szeroki asortyment obejmujący między innymi takie działy jak oświetlenie, elektronarzędzia, wyposażone kuchni, łazienki, dekoracje czy ogromne centrum ogrodnicze powoli na zaspokojenia potrzeb nawet najbardziej wymagających klientów. PSB Mrówka AGAT to market, który idzie z duchem czasu, podąża za trendami, lecz ceni przy tym tradycję i klasykę. Różnorodność asortymentu pozwoli na urządzenie ciepłych, przytulnych i wyjątkowych wnętrz.

Z pomocą wykwalifikowanych fachowców każdy będzie w stanie urządzić swoje wymarzone wnętrze, zarówno to pozostające w tradycyjnym stylu, jak i to, które realizacje najbardziej designerski zamysł. PSB Mrówka AGAT to nie tylko market budowlano-wykończeniowy. To koncept, którego celem jest stworzenie miejsca przyjaznego rodzinom, dzieciom i seniorom, a przede wszystkim lokalnej społeczności. Podwalinami konceptu przyświecającego PSB Mrówka AGAT są zaufanie i komfort klienta, dbałość o jakości dostępność asortymentu, wygoda, szybkość zakupów i sezonowość.

Odwiedź nas:

Zadzwoń: